Üniversitemizin Yeni Rektörü Görevi Devraldı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Akın Levent, görevi önceki Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’ndan devralarak yeni görevine başladı.

Üniversitemize yeni rektör atanması dolayısıyla, Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde görev devir teslim töreni düzenlendi. Törene Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve ildeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile Üniversitemizin akademik ve idari personelinin yanı sıra Atatürk Üniversitesinden akademisyenler katıldı.

Konuşmasının ardından, Üniversitemizin yeni Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e cübbesini giydiren Prof. Dr. Çapoğlu, Üniversitemiz mühür ve beraatını Rektör Prof. Dr. Levent’e takdim etti ve çiçek verdi.