2020-2021 Güz Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri

Ara sınıfların Ders Kayıt işlemleri 05 Ekim– 11 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dersler 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.

Ders Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.

Akademik Takvime Erişmek İçin Tıklayınız.

Birden Fazla Yükseköğretim Programında Kayıtlı Olan Öğrencilerin Dikkatine

Üniversitemizde kayıtlı olan tüm öğrencilerden Bir Yükseköğretim programına kayıtlı iken, İkinci Yükseköğretim programı olarak Üniversitemizde kaydı bulunan öğrencilerin 2020-2021 Güz yarıyılı ait borçlandırma işlemleri tamamlanmıştır. Bu durumda olan öğrenciler 9 EKİM 2020 tarihi mesai bitimine kadar ilk kayıtlı olduğu Yükseköğretim Programından kayıtlarını sildirdikleri takdirde üzerlerine tanımlanan 2020-2021 Güz yarıyılı katkı payı (harç ücreti) silinecektir.

Not: 9 EKİM 2020 tarihinden sonra ilk kayıtlı oldukları programdan kaydını sildiren öğrencilerin borçları silinmeyecektir.

Yeni kayıt olan öğrencilerin dikkatine!

Yeni kayıt olan öğrencilerin, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıt işlemleri Fakülteleri/Yüksekokulları/Meslek Yüksekokulları tarafından yapılacaktır!

e-Devletten Kayıt olmuş öğrencilerin dikkatine!

• Üniversitemize yerleşen ve kesin kayıt işlemlerini e-devlet üzerinden gerçekleştiren öğrencilerimizin kesin kayıt evraklarını, 16 Ekim 2020 tarihine kadar posta ya da e-posta yolu ile ilgili akademik birimlerimize teslim etmeleri gerekmektedir.
• Yeni Kayıt olan öğrencilerden, muafiyet talebinde bulunacakların aşağıda belirtilen link adresini tıklayarak ilgili duyuruyu incelemeleri gerekmektedir.

Duyuruya erişmek için tıklayınız.

Yeni kayıt olan öğrencilerimiz ders kayıt durumlarını Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden takip edebilirler.

Öğrencilerimizin öğrenci bilgi sistemi kullanıcı adı öğrenci numarasıdır ve ilk şifresi T.C. Kimlik Numarasının ilk beş hanesidir.

Öğrenci Bilgi Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemi kullanımına ilişkin kılavuza erişmek için tıklayınız.