Üniversitemiz Öğrencileri için Yaz Okulu Ders Kaydı (2020-2021)

Üniversitemiz öğrencileri aşağıda belirtilen tarihlerde yaz okulu ders kaydı yapabilirler. Yaz okulunda açılan dersler,  Akademik Birimlerimizin web sayfalarından takip edilebilecektir.

Seçeceğiniz ders veya derslere göre yaz okulu ücreti sistem tarafından hesaplanacaktır. Aşağıda belirtilen kesin kayıt tarihleri arasında ders ücretlerini Halk Bankasına yatırabilirsiniz.
Yaz okulu uzaktan eğitim yöntemi ile yürütülecektir.

Ortak zorunlu dersler ( Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ı-ıı, Türk Dili ı-ıı, Yabancı Dil ı-ıı );
Lisans öğrencileri için İlahiyat Fakültesinde,
Ön lisans öğrencileri için de Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunda açılmıştır.

Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine erişmek için tıklayınız.

YAZ OKULU TAKVİMİ

Kesin Kayıt ve Yaz Okulu Ücret Yatırma                             28.06.2021 – 02.07.2021
Kapanan Derslerin Yerine Ders Seçimi                               06.07.2021 – 07.07.2021
Derslerin Başlangıcı                                                             12.07.2021 – 05.09.2021

İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Yaz okulunda açılması kesinleşen dersler için tıklayınız.