2021 Sağlık Lisans Tamamlama Kayıt İşlemleri

Elektronik kayıt işlemleri 23-28 Eylül 2021 (23:59) tarihleri arasında, yüz yüze kayıt işlemleri ise 23 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri arasında  kayıt kılavuzunda  belirtilen kayıt bürolarında yapılacaktır.

Elektronik kayıt isteğe bağlıdır. Elektronik kayıt yapmayan adaylar 23 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri arasında yüz yüze kesin kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Muafiyet işlemleri için kayıt kılavuzunda istenen belgeleri 01 Ekim 2021 tarihlerine kadar Fen Edebiyat Fakültesi için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ve Sağlık Bilimleri Fakültesi için de Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına ibraz etmeleri gerekmektedir.

Dersler ise  27 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır.

Kesin kayıt yerleri, harç miktarları ve kesin kayıt işlemleri hakkında detaylı bilginin yer aldığı Sağlık Lisans Tamamlama Kesin Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Kesin Kayıt Duyurusunda ve Kesin Kayıt Kılavuzunda güncellemeler olabilmektedir, bu nedenle belirli aralıklarla lütfen duyuruyu ve kılavuzu kontrol ediniz.

Son Güncelleme: 09:00 / 21.09.2021