2021-2022 Güz Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri

Ara sınıfların Ders Kayıt işlemleri 20-26 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dersler 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır.

Ders Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.

Akademik Takvime Erişmek İçin Tıklayınız.

Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Birden Fazla Yükseköğretim Programında Kayıtlı Olan Öğrencilerin Dikkatine

Üniversitemizde kayıtlı olan tüm öğrencilerden Bir Yükseköğretim programına kayıtlı iken, İkinci Yükseköğretim programı olarak Üniversitemizde kaydı bulunan öğrencilerin 2021-2022 Güz yarıyılı ait borçlandırma işlemleri tamamlanmıştır. Bu durumda olan öğrenciler 23.09.2021 tarihi mesai bitimine kadar ilk kayıtlı olduğu Yükseköğretim Programından kayıtlarını sildirdikleri takdirde üzerlerine tanımlanan 2021-2022 Güz yarıyılı katkı payı (harç ücreti) silinecektir.

Not: 23.09.2021 tarihinden sonra ilk kayıtlı oldukları programdan kaydını sildiren öğrencilerin borçları silinmeyecektir.

Yeni kayıt olan öğrencilerin dikkatine!

Yeni kayıt olan öğrencilerin (Hukuk Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi Hariç), 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıt işlemleri Danışmanları tarafından yapılacaktır! Yeni kayıt olan öğrencilerimiz ders kayıt durumlarını Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden takip edebilirler.

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi ve Eczacılık Fakültesine yeni kayıt olan öğrencilerin ders kayıt işlemleri için ilgili akademik birimin web sayfasını incelemeleri gerekmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemi kullanımına ilişkin kılavuza erişmek için tıklayınız.