2018 YKS Ek Kontenjan Kayıt İşlemleri

Arrow Kesin kayıt işlemleri 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında  Kayıt Büroları vasıtasıyla yüz yüze yapılacaktır. (e-Devlet üzerinden kayıt işlemi yoktur.)

Arrow Kesin kayıt yerleri, harç miktarları ve kesin kayıt işlemleri hakkında detaylı bilginin yer aldığı Kesin Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Arrow Öğrenci Numarasını Öğrenme İşlemi (İkinci öğretim ve uzaktan öğretim öğrencilerinin öğrenim ücretlerini yatırmaları için gereklidir.)

Öğrenci Numarası Öğrenme sayfasına ulaşmak için tıklayınız.  (01 Ekim 2018 Pazartesi günü, saat 15:00 de aktif olacaktır.)

Arrow  Ortaöğretim Kurumlarından Mezun Olamayan Öğrencilerin Dikkatine!  (Bu durumda olan öğrenciler mezun oldukları ortaöğretim kurumundan tek ders sınavına kaldıklarına dair bir belge ibraz etmelidirler.)
Arrow  Aynı Anda Birden Fazla Yükseköğretim Programına Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine!

Dikkat Kesin Kayıt Duyurusunda ve Kesin Kayıt Kılavuzlarında güncellemeler olabilmektedir, bu nedenle belirli aralıklarla lütfen duyuruyu ve kılavuzu kontrol ediniz.

Son Güncelleme: 14:30/ 28.09.2018