2018 Güz Üniversite Seçmeli Dersleri

Üniversitemiz öğrencilerine bilim ve teknoloji, sağlık, sanat ve spor gibi alanlarda genel bilgi ve/veya beceri kazandırmayı amaçlayan Üniversite Seçmeli Ders Grubu çalışması 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı itibariyle uygulanmaya başlayacaktır. Çalışma kapsamında öğrencilerin kayıtlı oldukları program haricinde herhangi bir program veya fakülte/yüksekokuldan ders alabileceklerdir.

Tüm işlemler Üniversitemiz Senatosu’nun 20/02/2018 tarih ve 02/24 sayılı kararı ile yürürlüğe giren “Lisans Programları Üniversite Seçmeli Dersler Uygulama Esasları” çerçevesinde yürütülecektir.

Üniversite seçmeli ders grubu altından seçilecekler dersler, normal öğretim programı öğrencileri için Çarşamba günü saat 15:00’de ikinci öğretim programı öğrencileri için Çarşamba günü saat 17:00’de verilecektir. Derslerin verileceği derslik bilgileri bu duyuru altından tekrardan ilan edilecektir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında açılacak olan dersleri ve derslerin açıldığı birim ve programları görebileceğiniz listeye ulaşmak için tıklayınız.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında açılacak olan derslere ait ders öğretim planlarına ulaşmak için tıklayınız.

* Ders programlarının yoğunlukları sebebiyle, dersi verecek öğretim elemanı bilgilerinde değişiklikler olabilir. En güncel bilgi için duyuruyu takip ediniz.

Son Güncelleme: 14.09.2018 / 09:30