2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Azami Süre Sonu Ek Sınav 2 İşlemleri

BİLGİLENDİRME

2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonu itibariyle azami süreyi dolduran öğrenciler aşağıda belirtilen takvim aralığında online olarak başvurularını yapabileceklerdir.  Öğrenciler; başvurdukları derslerin onay durumunu öğrenci bilgi sistemi üzerinden, sınav programlarını ise  Akademik birimlerin web sayfalarını takip edebilirler.

(Azami Süre Ek Sınav 1’e girmeyen öğrenciler Azami Süre Ek Sınav 2’ye başvuru yapabilirler.)

2547 Sayılı Kanunun 44 üncü Maddesinin (c) Fıkrasının Uygulanmasına İlişkin Esaslar için tıklayınız.

*** Azami süre sonu Ek sınavlara 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda azami süreyi aşan  öğrencilerden ilgili Usul ve Esaslarda yer alan kriterlere uyan öğrenciler girebilecektir.

*** 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı öncesinde azami süreyi dolduran ve kayıt silinme aşamasında olan öğrencilerin, öğrenci bilgi sistemine erişimleri kısıtlanmıştır.

BAŞVURU KILAVUZU

Azami süre sonu ek sınav başvuruları için öğrenciler öğrenci bilgi sisteminde bulunan  kendi kullanıcı hesapları üzerinden kılavuzda da anlatıldığı şekliyle Başvuru İşlemleri/Ek Sınav Başvuru V2 menüsü kullanılarak  başvurularını yapabileceklerdir.

Azami Süre Sonu Ek Sınav Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.

AZAMİ SÜRE SONU EK SINAV ONLINE BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

Başlangıç Bitiş İşlem Adı

13.07.2022 / 23:59

2.Ek Sınav İçin Başvuruların Öğrenci Bilgi Sistemi Üzerinden Alınması
18.07.2022 19.07.2022 Azami Süre Sonu Sınavları (2. Ek Sınav)

19.07.2022 / 23:59

Sınav Notlarının (2. Ek Sınav) Otomasyon Sistemine Girilmesi İçin Son Tarih/Saat

AKADEMİK BİRİMLER VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Akademik Birimlerin İletişim Bilgisi için Tıklayınız.

Akademik Birimlerin web sayfalarına ulaşmak için aşağıda yer alan erişim linklerini tıklayabilirsiniz.