2022-2023 Güz Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri

GENEL BİLGİLENDİRME

Ders Kayıt işlemleri ara sınıf öğrencilerimiz için 26.09.2022-02.10.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dersler 03.10.2022 tarihinde başlayacaktır.

Ders Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.

Akademik Takvime Erişmek İçin Tıklayınız.

Yönetmelikler için Tıklayınız.

YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yeni kayıt olan öğrencilerin (Hukuk Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi Hariç), 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıt işlemleri Danışmanları tarafından yapılacaktır!

Yeni kayıt olan öğrencilerimiz ders kayıt durumlarını Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden takip edebilirler.

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi ve Eczacılık Fakültesine yeni kayıt olan öğrencilerin ders kayıt işlemleri için ilgili akademik birimin web sayfasını incelemeleri gerekmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemi kullanımına ilişkin kılavuza erişmek için tıklayınız.

BİRDEN FAZLA YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA KAYITLI OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Üniversitemizde kayıtlı olan tüm öğrencilerden Bir Yükseköğretim programına kayıtlı iken, İkinci Yükseköğretim programı olarak Üniversitemizde kaydı bulunanların 2022-2023 Güz yarıyılı ait borçlandırma işlemleri tamamlanmıştır. Bu durumda olan öğrenciler 29.09.2022 tarihi mesai bitimine kadar ilk kayıtlı olduğu Yükseköğretim Programından kayıtlarını sildirdikleri takdirde üzerlerine tanımlanan 2022-2023 Güz yarıyılı katkı payı (harç ücreti) silinecektir.

Not: 29.09.2022 tarihinden sonra ilk kayıtlı oldukları programdan kaydını sildiren öğrencilerin borçları silinmeyecektir.