2023-2024 Bahar Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri

GENEL BİLGİLENDİRME

 

Ders Kayıt işlemleri 12.02.2024-18.02.2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dersler 19.02.2024 tarihinde başlayacaktır.

 

 Ders Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.

 Akademik Takvime Erişmek İçin Tıklayınız.

Yönetmelikler için Tıklayınız.

 

 

BİRDEN FAZLA YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA KAYITLI OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

 

Üniversitemizde kayıtlı olan tüm öğrencilerden Bir Yükseköğretim programına kayıtlı iken, İkinci Yükseköğretim programı olarak Üniversitemizde kaydı bulunanların 2023-2024 Bahar yarıyılı ait borçlandırma işlemleri tamamlanmıştır. Bu durumda olan öğrenciler 15.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar ilk kayıtlı olduğu Yükseköğretim Programından kayıtlarını sildirdikleri takdirde üzerlerine tanımlanan 2023-2024 Bahar yarıyılı katkı payı (harç ücreti) silinecektir. 

 

Not: 15.02.2024 tarihinden sonra ilk kayıtlı oldukları programdan kaydını sildiren öğrencilerin borçları silinmeyecektir.

 

ÖĞRETMEN YETİŞTİREN ALANLAR DIŞINDAKİ PROGRAMLARDA PEDAGOJİK FORMASYON DERSİLERİNE KAYIT OLMAK İSTEYEN LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

 

Pedagojik Formasyon derslerini seçmek isteğe bağlıdır. 

 

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretmen Yetiştiren Alanlar Dışındaki Programlar İçin Pedagojik Formasyon Eğitimine İlişkin Usul ve Esaslar için tıklayınız.

Dersler ve Ders Programı için tıklayınız.

 

Usul ve Esaslar ile belirtilen diğer hususlara göre ders seçmeyen öğrencilerin dersleri Danışmanları tarafından silinecektir.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email