Birden Fazla Yükseköğretim Programında Kayıtlı Olan Öğrencilerin Dikkatine

2018 ÖSYS ile Üniversitemize kayıt yaptıran ve  Üniversitemizde kayıtlı olan normal (birinci) öğretim  öğrencilerinden Bir Yükseköğretim programına kayıtlı iken, İkinci Yükseköğretim programı olarak Üniversitemizde kaydı  bulunan  öğrencilerin  2018-2019 Güz Dönemine ait borçlandırma işlemleri tamamlanmıştır.

Bu durumda olan öğrenciler 01.10.2018 tarihine kadar ilk kayıtlı olduğu Yükseköğretim Programından kayıtlarını sildirdikleri takdirde üzerlerine tanımlanan 2018-2019 Güz Dönemi katkı payı (harc ücreti) silinecektir.

Not:

* Üniversitemize kayıt yaptırmadan önce Açıköğretim Programlarında kaydı bulunan öğrenciler de bu kapsamda borçlandırılmıştır.

* Yatay Geçiş ile Üniversitemize gelen ve geldikleri Üniversitede halen aktif olan  öğrenciler, geldikleri Üniversite tarafından dosyaları gönderilip, ilişkileri kesilmediği taktirde borçlandırılacaktır.

* Borç silme işlemleri Rektörlük Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Harçlar Şubesi tarafından yapılacaktır.

* 01.10.2017 tarihinden sonra ilk kayıtlı oldukları programdan kaydını sildiren öğrencilerin borçları silinmeyecektir

*Duyurularda   güncellemeler olabilmektedir, bu nedenle belirli aralıklarla lütfen duyuruları takip ediniz.