2024 Sağlık Lisans Tamamlama Kayıt İşlemleri

1-KAYIT İŞLEMLERİ

 

Elektronik kayıt işlemleri 8-10 Ekim 2024 (23:59) tarihleri arasında, yüz yüze kayıt işlemleri ise 8-15 Ekim 2024 tarihleri arasında  kayıt kılavuzunda  belirtilen kayıt bürolarında yapılacaktır.

Elektronik kayıt yapmayan adaylar 8-15 Ekim 2024 tarihleri arasında yüz yüze kesin kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Yerleşen adaylardan Ön Lisans öğrenimlerini yurtdışında tamamlayanların kayıt işlemleri yüz yüze yapılacak olup, elektronik kayıt yapamayacaklardır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı yerleştirme sonuçları duyurusu için tıklayınız. Başvuru duyurusu için tıklayınız.

Akademik Takvim için tıklayınız.

 

2-MUAFİYET İŞLEMLERİ

 

Kayıt olan öğrencilerimizin daha önceki öğrenimlerinden dolayı muafiyet ve intibak başvuruları, Üniversitemiz Muafiyet ve İntibak İşlemleri Uygulama Esasları çerçevesinde Muafiyet ve İntibak Başvuru Modülü üzerinden online olarak alınır. Muafiyet ve İntibak Başvuru İşlemleri duyurusu için tıklayınız.

Öğrenci bilgi sistemi üzerinden 2024 Sağlık Lisans Tamamlama Muafiyet ve İntibak Başvuru adı ile tanımlı olan alandan başvurunuzu yapınız.

Kayıt işlemleriniz tamamlandıktan sonra 16 Ekim 2024 tarihine kadar muafiyet başvurunuzu yapmanız gerekmektedir.

 

3-KILAVUZ

 

 Kesin kayıt yerleri, harç miktarları ve kesin kayıt işlemleri hakkında detaylı bilginin yer aldığı Sağlık Lisans Tamamlama Kesin Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Kesin Kayıt Duyurusunda ve Kesin Kayıt Kılavuzunda güncellemeler olabilmektedir, bu nedenle belirli aralıklarla lütfen duyuruyu ve kılavuzu kontrol ediniz.

Son Güncelleme: 10:00 / 07.10.2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email